Meike Nieuwenhuis

One-on-one naailes

Wil je iets unieks dragen en het zelf ontwerpen en maken? Heb je hulp nodig bij het opstarten van een project, het kiezen van stof of patronen? Dan is een 1-op-1 naailes misschien de oplossing.

We plannen eerst een kennismakingsgesprek waarin je me vertelt wat je precies wilt maken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk aan het creatief repareren van kleding of het eenmalig maken van een nieuwe jurk, of gewoon eens uitproberen of je het geduld hebt om zelf kleding te maken. Als ik denk dat ik je hierbij kan helpen, gaan we aan de slag. We maken afspraken over hoe we jouw project gaan aanpakken, zoals huiswerk, vaste tijden of het maken van nieuwe afspraken per keer.

Mijn creatieve studio bevindt zich in Den Haag. Ik heb drie werkplekken. Er zijn drie verschillende verschillende naaimachines en 1 lockmachine aanwezig. Je mag je eigen naaimachine meenemen, omdat ik uit ervaring weet dat het prettig is om te leren naaien op je eigen machine. Hierdoor kun je na de naailes ook gemakkelijker thuis aan de slag. Natuurlijk kun je ook op mijn naaimachine werken.

Tijdens deze naailes heb jij mijn onverdeelde aandacht, maar ik zal je niet voortdurend op de vingers kijken.

Als je samen met iemand wilt deelnemen, is dat ook mogelijk. Ik reken hier voor een toeslag van 20 euro.

1:1 boeken?
Stuur een e-mail naar info@meikenieuwenhuis.nl of vul het contact formulier die je vind onderaan de pagina: https://meikenieuwenhuis.nl/workshop/

Workshop One-on-one naailes
Kosten 99,- euro
Datum Naar jouw voorkeur
Duur 2,5 uur 
Niveau Alle niveau’s
Locatie Den Haag
Materialen Exclusief, Naaimachine gebruik inclusief
Taal Nederlands en Engels